Heldere tarieven, scherpe prijzen

Hoe verschillend opdrachten ook zijn, mijn tarieven zijn altijd gelijk. Dat is wel zo duidelijk. In principe werk ik met een woordtarief. Dus je betaalt voor wat je krijgt en kunt je prijs zelf van tevoren uitrekenen.

Tarieven

Om je een idee te geven van wat een tekst kost, geef ik je een indicatie van de prijs per schrijfdiscipline, gebaseerd op de omvang van de opdracht. Merk op dat mijn woordprijs geldt als ‘laag’!*

Mijn woordprijs is gebaseerd op mijn uurtarief (€ 60) en de benodigde schrijftijd per pagina (~400 woorden).

Schrijven: 30 ct./woord (2 uur per pagina)

Herschrijven: 22,5 ct./woord (1,5 uur per pagina)

Eindredactie (redigeren): 15 ct./woord (1 uur per pagina)

Tekstcorrectie: 7,5 ct./woord (0,5 uur per pagina)

* Bron: www.uurtarief.tips/nl/zzp/tekstschrijvers/tarief-tekstschrijver

Offerte = factuur

Taaladmiraal Copywriting werkt volgens het principe ‘offerte = factuur’. Je betaalt nooit meer dan de (project)prijs die ik heb geoffreerd. Meerwerk? Die term ken ik niet. Alleen als de aard of de omvang van de opdracht ingrijpend wijzigt, verandert de prijs. Natuurlijk breng ik dan eerst een aangepaste of aanvullende offerte uit. Zo weet je altijd exact waar je aan toe bent.

Uitzonderingen

Het woordtarief is van toepassing op long copy: langere teksten. Voor short copy en microcopy, zoals pay-offs, slogans en andere (ultra)korte teksten, geldt een afwijkend tarief.

Voor mijn overige diensten, zoals marketing- & communicatieadvies en cursussen/trainingen/workshops, breng ik je graag een passende offerte uit.