Je tekst laten schrijven

Dat je kunt koken, maakt je nog geen kok. Voor schrijven geldt hetzelfde. Daar kom je al snel achter als je eraan begint. Bespaar jezelf een hoop tijd en moeite en besteed je schrijfwerk uit. Dan ben je verzekerd van een samenhangende, aansprekende en heldere tekst.

Waarom je tekst laten schrijven?

Natuurlijk: niemand kent je organisatie en aanbod beter dan jij. En daar schuilt nu juist het probleem. Je wilt te veel vertellen. Wat jij nodig hebt, is iemand die denkt als je klant, hoofd- van bijzaken weet te onderscheiden en korte metten maakt met jargon.

Hoe werkt het?

Schrijven begint met een leeg tekstdocument. Op basis van je briefing, input en/of eigen onderzoek schrijf ik je tekst. Opdrachtgevers zeggen dat ik aan een half woord genoeg heb. Je kunt me carte blanche geven, maar ik ga ook graag aan de slag voor je met een pak strenge regels en restricties voor je tekst.

Tarieven voor schrijven

Het tarief voor schrijven is onafhankelijk van de tekstsoort. Je betaalt dus per saldo dezelfde prijs voor een blogartikel, foldertekst of webtekst. De prijs voor je tekst is inclusief een onbeperkt aantal correctieronden. Zo garandeer ik je tevredenheid.

Schrijven, of …?

Behalve laten schrijven kun je je tekst ook door mij laten herschrijven, redigeren of corrigeren. Welke aanpak nodig is, hangt af van de kwaliteit van je basisversie. Samen kijken we welke aanpak het beste werkt in jouw geval.