Je scriptie, ook wel thesis genoemd, vormt de afsluiting van je bachelor- of masteropleiding. Je scriptie is de ultieme test of je tijdens je opleiding voldoende hebt opgestoken en het bewijs dat je zelfstandig een onderzoek kunt uitvoeren.

Je hebt ongetwijfeld vele uren besteed aan je scriptie. Zou het dan niet zonde zijn als de definitieve versie nog typfouten (of was het typefouten?), spelfouten, stijlfouten of andere taalfouten bevat? Zelfs de meest kritische scriptiebegeleider kan blind zijn voor deze fouten.

Het is daarom een goed idee om je scriptie te laten nakijken door een corrector of eindredacteur. Deze vlooit je tekst na op taalfouten en verfraait desgewenst je schrijfstijl, zodat je scriptie uitblinkt op het gebied van aantrekkelijkheid, begrijpelijkheid en leesbaarheid.

Je scriptie laten nakijken duur? Nee hoor. Als student profiteer je standaard van een korting van 50 procent op mijn gangbare tarief voor corrigeren/redigeren. Omdat ik werk met een woordtarief, kan ik van tevoren exact voor je uitrekenen wat het laten nakijken van je scriptie kost.

Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor het laten nakijken van je scriptie, zodat je deze met een gerust hart kunt inleveren.