Ontdek jouw mogelijkheden

Mag ik aan de slag met een maagdelijk vel papier, of is je pennenvrucht al bijna rijp? Op basis van jouw wensen en budget bepaal je zelf of je een tekst laat schrijven, herschrijven of redigeren/corrigeren.

Schrijven

Schrijven begint met een leeg document. Ik vul het op basis van jouw briefing, input en/of eigen onderzoek. Dat scheelt je tijd en een hoop frustraties.

Een bijzondere schrijfdiscipline is SEO-copywriting. SEO staat voor ‘search engine optimization’. SEO-copywriting is de ‘kunst’ – wetenschap eigenlijk – van het schrijven van teksten die hoger scoren in zoekmachines zoals Google.

Herschrijven

Heb je zelf al iets op papier gezet, maar laten zaken als de structuur, begrijpelijkheid en leesbaarheid nog te wensen over? Dan kun je de tekst door mij laten herschrijven tot een vlot lopende tekst.

Eindredactie en tekstcorrectie

Is je tekst eigenlijk al zo goed als af, maar ben je bang dat er nog stijl- en taalfouten in staan? Laat de tekst dan redigeren of corrigeren. Is er al een proefdruk van je tekst gemaakt? Dan controleer ik deze graag op opmaakfouten, zoals foutieve woordafbreking (proeflezen).

Schrijfcursussen

Regelmatig verzorg ik cursussen, trainingen, workshops en lezingen voor organisaties en afdelingen die hun tekstwerk liever voor eigen rekening nemen. Denk aan een schrijfcursus, training ‘bloggen’ of presentatie over eenvoudig taalgebruik.